Ipari hűtők
Sokkolók
A sokkoló kamrákban a lehűtési folyamat felgyorsítva zajlik. Ez elősegíti azt, hogy a kialakuló fagyás egyenletes mikrokristályokkal telített legyen és a lehető legrövidebb időn belül végbemenjen. A lehűtendő élelmiszer így megőrzi állagát, zamatát és hasznos tulajdonságait. Nem utolsó sorban azon mikrobák működését gátolja, amelyek az élelmiszerekben +10 °C és +65 °C között terjednek.A pékségekben használt sokkolók hűtési ciklusa: 60 perc/-18C fok. A szükséges hűtőkapacitást mérnökeink számítják ki.
Panel vastagság: 120 mm-től, szigetelt padozattal.
Vízhűtők
Az 1-2 fokos hideg vizet a nagy fajhője miatt előszeretettel használják élelmiszeripari célokra, ahol a cél a termékek gyors maximum 0-2 °C-ig történő lehűtése. Sörhűtők gyümölcsök, zöldségek betakarítás utáni hűtése.
Rendelhető gyári.